Kafeterije

Panorama

Restoran, kafeterija, kafa za poneti, barske stolice za šankom u izlogu. Odličan izbor u svako doba dana

Kafeterija – restoran „Panorama“, Masarikova br. 5 (anex na Beograđanku), Beograd. Tel: +381 11 3618-533

 

Otvorena je u aprilu 1999. godine. Panorama se sastoji od dva nivoa, donjeg (proširenog proleća 2010.) u kome je smeštena prodavnica pržene kafe, kao i prodaja kafa i napitaka za poneti, mafina, sendviča. 
U proširenom delu se osim drvenog šanka koji je se nalazi duž celog izloga, nalazi još i desetak stolova. Postoje dva ulaza u prodavnicu, kao i letnja bašta smeštena između samog lokala i ulaza u Beograđanku.

Na spratu se nalaze separei i brojni stolovi. Kuhinja je takođe na spratu. Ovo je jedini lokal koji u ponudi ima i internacionalnu kuhinju. Idealno mesto za brzi poslovni doručak i ručak, ili laganu večeru s prijateljima. Takođe, odličan izbor ako sami ručate.

Zanimljive tapete i bordure, puno cveća, prepoznatljive teget, crvene i zelene boje, kao i drvo dominiraju ovim veoma popularnim i prijatnim mestom u gradu. Besplatan WIFI, klimatizovano.

Na korak od lokala nalazi Jugoslovensko Dramsko Pozorište, Studentski kulturni centar, najveća knjižara „Delfi", multipleks „Tuckwood", Vaznesenjska crkva...

Garaža je odmah preko puta Panorame.lklkl
null

gfjfg
null

df
null