O kafi

Kafa

O kafi možete reći mnogo ako znate odakle je. Svako zrno ima karakterističan ukus koji dolazi iz zemlje njegovog porekla. Baš kao i vino, kafa ima "ukus mesta".

U svim Greenet lokalima prodajemo veliki izbor mešavina kafe, kao i pojedinačne kvalitetne kafe tipa 'pranih' arabika Kolumbija, Gvatemala... Tri mešavine su za tursku ili domaću kafu, pet za filter, dve mešavine za Espresso aparate i naravno mešavina kafe bez kofeina.

Nemamo običaj da kafe delimo po načinu pripreme i zato bi kupac trebalo da odluči koji ukus mu najviše odgovara i da traži da mu se kafa samelje za potrebe pripremanja (turska, filter ili espresso).

Jedinstveni smo u ponudi jer danas jedini prodajemo prženu kafu u zrnu i kupac je uvek u mogućnosti da vidi zrno kafe (i da se uveri da zaista kupuje kafu a ne žitarice ili slično), da se odluči da li će naručiti našu pripremljenu mešavinu ili će na bazi sopstvenog iskustva eksperimentisati sa sopstvenom mešavinom. Takođe može da kaže kakav način pripreme kafe želi.

Do kraja godine planiramo uvođenje memorijskih kartica koje će svaki kupac nositi sa sobom i na kojoj će, između ostalog, biti zapisani podaci kakvu kafu pije.

Takva posvećenost kupcu glavni je razlog zbog kojih smo se odlučili da kafu prodajemo kroz naše prodajne objekte. Samo tako naš kupac dobija ekskluzivnost.

Izuzetak od toga čini prodaja kafe kompanijama koje naručuju kafu ili preko prodajnih objekta ili direktno sedištu firme. Za poručene količine od 10 i više kilograma nudimo kupcima isporuku na datu adresu, dok manje količine kupci sami podižu u prodajnim objektima.

Samo tako naš kupac dobija zagarantovanu uslugu, svežinu i kvalitet koji bi mogao da očekuje od Greenet kafe. Prednost takvog načina kupovine jeste u tome da kupac ne mora da raspolaže gotovinom da bi kupio kafu.

Zahvaljujući ovim uslugama, ponosni smo da u svojoj bazi kupaca imamo veliki broj banaka, poduzetnika i stranih firmi.