O nama

Koja je svrha da  pravite  sjajnu  kafu  ako  nemate  s  kim  da  je  podelite?
Ali  ako  usrećite  jednu  osobu  ukusnom  šoljom  kafe,  svet  postaje  lepše mesto  za  život. 

Početna ideja

Od samog osnivanja Greenet je želeo da bude kafeterija u kojoj se toči kafa ali i u kojoj se prodaje pržena kafa. Od devedesetih pa do danas i dalje smo jedinstveni po toj vrsti usluge.

Prva kafeterija je otvorena u Nušićevoj ulici 1992. Maleni, uzani lokal sa dugačkim šankom, desetak stolova i baštom u večitom hladu odmah je stekao svoje obožavaoce. A kako i ne bi. Tih dana se uz kafu dobijala ništa manje nego Mozzart kugla! Ipak, kafa je bila ta koja je zauvek kupila Beograđane; posebne mešavine koje do tada nisu mogli da probaju nigde drugde. Topla šoljica, i pravi ukus espressa.

Greenet je još tada postao obavezna stanica između posla i kuće, idealno mesto za ćaskanje i druženje.

Posle više od 23 godina naša posvećenost kvalitetu i vrednosti donela nam je izuzetnu popularnost na tržištu. Neumorni smo kada je reč o besprekornom doživljaju svaki put kada mušterija uđe u neki naš lokal.

Od Greenet Mocha kafe, do Ice caffe-a i voćnih frapea, naši vešti šankeri prenose svoje umeće za ujednačen i kvalitetan ukus svih napitaka koji kreira čuveni Greenet imidž. Naš zadatak je da služimo najbolju moguću kafu u okruženju koje je prijatno i prijateljsko: gde ćete se ispričati s prijateljima, održati sastanak ili jednostavno pokupiti kafu za poneti.