Tip ličnosti u zavisnosti
koju kafu pijete

Da li ste se ikada zapitali šta vaša omiljena kafa govori o vašoj ličnosti? Verovatno jeste, zato vam sada, u nameri da vas zabavimo i nasmejemo, donosimo kratak pregled tipova ličnosti u zavisnosti od toga koju kafu pijete.
Zrno kafe

Fan domaće/turske kafe

Domaća kafa

Otvoren i iskren, voli jednostavne stvari i uživa u malim stvarim. Može biti sklon promeni raspoloženja, ali najčešće je samo dosadan.

Zrno kafe

Fan espresso kafe

Espresso coffee

Odlučan, zna kako da dođe do onoga što želi što najčešće uključuje silu. Često preuzima inicijativu i sve zna najbolje, jednom rečju pravi pametnjaković.

Zrno kafe

Fan Nes kafe

Nes coffee

Često neodlučan, posebno kada su nebitne stvari u pitanju. Voli da ugađa ljudima oko sebe, što za posledicu može imati napade neurotičnosti.

Zrno kafe

Fan Cappucina

Cappuccino coffee

Opsesivno kompulzivna osoba. Voli da kontroliše sve oko sebe, to mu je način ispoljavanja naklonosti. Tokom malo slobodnog vremena koje mu ostaje, može biti prilično kreativan.

Zrno kafe

Fan Mocha kafe

Mocha coffee

Avanturista u svakom smislu. Sve će probati bar jednom da bi mogao da se hvali jer bi sve dao da bude u centru pažnje.

Zrno kafe

Fan Instant kafe

Domaća kafa

Preterano opušten u svakom smislu. Teretane izbegava u širokom uglu. Prijatelje pridobija svojom ličnošću jer je veseo i optimističan.

Zrno kafe

Fan kafe bez kofeina

No caffeine coffee

Cepidlaka fokusirana na detalje. Teško ga je zadovoljiti.  Opsednut sobom i svime što je u vezi sa njim ali prilično dopadljivi kad ih bolje upoznate.